O OxyHelp Industry

Mi smo tim dizajnera i inženjera posvećenih inovacijama u razvoju tehnologije hiperbarične oksigenoterapije za ličnu i profesionalnu upotrebu

Kisik je naš živi, postojeći superheroj

OxyHelp Industry je certificiran proizvođač uređaja za HBOT, posvećen zagovaranju ove tehnologije i koristi za zdravlje od hiperbarične oksigenoterapije, kao i povezivanju teorije i prakse u dizajnu i proizvodnji specijaliziranih komora za blagu HBOT kako za medicinsku, tako i za upotrebu široke javnosti.

Postali smo jedna od najprestižnijih kompanija u Evropi koje isporučuju i instaliraju digitalno kontrolirane komore pod pritiskom za hiperbaričnu oksigenoterapiju širom svijeta.

Naša potraga započela je jednostavnim pitanjem

Kako da dizajniramo i izradimo isplativu komoru za HBOT za ljekare, sigurnu za pacijente, pogodnu za medicinske klinike i wellness centre, i istovremeno idealnu za kućnu upotrebu?

Istražili smo dostupnu tehnologiju i ažurirali je prema svojim inženjerskim standardima – jednostavna i sigurna za korištenje stručnih lica i pacijenata koji se sami liječe, visoko funkcionalna, digitalno rukovanje, inovativna sa aspekta materijala i medicinskih protokola, trajna i laka za servisiranje sa aspekta održavanja i garancije.

Napravili smo i korak dalje u misiji OxyHelp i obogatili svoje znanje obimnim istraživanjem i dokumentacijom o teoretskim aspektima HBOT da bismo konačno uveli inovacije u ovoj oblasti, kao što su digitalno kontrolirani operativni sistemi ili visoko efikasna ventilacija za sigurnost i udobnost.

Pronašli smo najbolje dobavljače materijala i prateće tehnologije da bismo postali jedan od vodećih dizajnera i proizvođača ove izuzetne linije medicinske opreme – jednomjesnih i višemjesnih komora za HBOT pod niskim pritiskom.

Dah ideja je jedini vazduh koji vrijedi udisati.

Edith Wharton

OxyLife I – Dišite pametno

Tehnologija za HBOT koju smo razvili vidi se u našoj najboljoj komori – Oxylife I. Mislili smo na ljude dok smo je dizajnirali, koristeći tehnologiju medicinskog nivoa da im pomognemo da postignu optimalno zdravlje.

OxyLife I je hiperbarična komora jedinstvenog razvoja sa aspekta raspoloživih karakteristika, kvaliteta dizajna i proizvodnje, uključujući raspon cijena.

Možemo da isporučimo i instaliramo hiperbaričnu komoru OxyLife I za manje od 10 radnih dana u bilo koju zemlju u svijetu.

Oxyhelp chamber

Isporučujemo svoju opremu za HBOT za medicinske i nemedicinske svrhe, sljedećima:

  • Bolnice i centri holističke medicine
  • Klinike za ortopedsku rehabilitaciju
  • Veterinarske klinike
  • Ordinacije kiropraktičara i kineziterapeuta
  • Saloni ljepote i wellness
  • Fitnes i sportski centri
  • Trening centri za profesionalne sportiste
  • Pojedinci za kućnu upotrebu


Partnerji